Dagboek 2018
dagboek_2017.jpg
Diverse auteurs, redactie: ds. J. de Jong

ISBN: 978-90-76890-48-7

paperback, full colour omslag
formaat 12 x 17 cm
ca. 400 blz. 

Prijs: € 6,95

Bestel deze titel bijvoorbeeld via christelijke webshop kameel.nl (€ 1,95 verzendkosten onder € 20,-, bij bestellingen van meer dan € 20,- in Nederland geen verzendkosten). Elke boekwinkel in Nederland kan het dagboek voor u bestellen.

NIEUW

Alle publicaties


Het Filippus-dagboek is een praktisch en geliefd dagboek dat al meer dan 130 jaar lang aan velen ondersteuning biedt bij het bijbellezen. Voor elke dag is er een schriftlezing uit de Nieuwe Bijbelvertaling, een korte meditatie en een lied. Iedere predikant verzorgt een maand lang een tekstuitleg in beknopte en pakkende bewoording.


Eindredacteur: ds. J. de Jong te Baambrugge.

Overige medewerkers aan deze uitgave zijn: ds. J. Swager te Doornspijk, mevr. ds. H.J. Paas te Nijverdal, ds. H. Biesma te Leusden, ds. M.P. Vis te Sint Jansklooster, ds. P. Rozeboom te Aldeboarn, mevr. ds. A. Haasnoot te Rijnsburg, mevr. ds. S. van Meggelen te Breda, ds. L. Prinsen te Amersfoort, ds. E.R.V. Schuddebeurs te Houten, ds. A.C. Verweij te 's-Gravenzande, ds. J.M. van 't Kruis te Doorn en ds. R.A. Wouda te Nieuwendijk.

 
up up