Van Betlehem naar Rome
van_betlehem_naar_rome.jpg
  
Van Betlehem naar Rome
 
Auteur: Peter Smilde
Illustrator: Gerard de Groot
 
Dagboek met cartoons
Doelgroep: jongeren 10-18 jaar
 
uitvoering: paperback 
ca. 144 blz.
formaat: 17 x 17 cm

 

ISBN 978-90-7689-036-4
prijs € 9,95

Bestel deze titel bijvoorbeeld via webwinkel Kameel  (bij bestellingen van meer dan € 20,- in Nederland geen verzendkosten). Elke boekwinkel in Nederland kan dit boek voor u bestellen.

Alle publicaties


Dit bijbels dagboek is voor jongeren tussen de 10 en 18 jaar. Met elke dag een prikkelend verhaal als inleiding op het bijbelgedeelte. Voor het gemak is de bijbeltekst afgedrukt, dus geen gedoe met opzoeken.

In veel gezinnen is dit dagboek met veel enthousiasme gebruikt. Het vormt een brug tussen de kinderbijbel en de gewone Bijbel.

Dit derde deel begint in Betlehem, bij de geboorte van Jezus. Het volgt het evangelie van Lucas op de voet tot en met de hemelvaart van Jezus. Dan gaat het verder met de verhalen uit het bijbelboek Handelingen (dat ook door Lucas is geschreven) over Jezus' volgelingen. Uiteindelijk komen zij in Rome terecht om ook daar het evangelie te brengen. Kortom: Van Betlehem naar Rome.

De leuke illustraties van Gerard de Groot maken het dagboek compleet.

Auteur

Peter Smilde (1958) is PKN predikant in Katwijk aan Zee, vader van drie kinderen. Hij heeft verschillende publicaties op zijn naam staan op het gebied van bijbelse dagboeken, bijbelgebruik, gebeden en rituelen en groeigroepenstudies

Illustrator

Gerard de Groot tekende als cartoonist enkele jaren bij een vaste rubriek voor de Leeuwarder Courant. Tevens produceerde hij enkele cartoonboekjes en illustreerde hij voor diverse schoolboeken.

 

Eerder verscheen:

Zo begon het

Over nieuw

 
up up