Dagen van gemis
dagen_van_gemis.jpg
  
Dagen van gemis
De pijn van het alleen zijn
 
Auteur: Ds. Jaap Zijlstra
Illustrator: Margreet Braaksma-Loonstra

gebonden, foam
full colour geïllustreerd
formaat 12 x 20 cm
ca. 64 blz.

ISBN 978-90-76890-32-6

prijs € 7,95

Bestel deze titel bijvoorbeeld via webwinkel Kameel (bij bestellingen van meer dan € 20,- in Nederland geen verzendkosten). Elke boekwinkel in Nederland kan dit boek voor u bestellen.

Alle publicaties


U komt mij, lieve God,
zo nederig nabij,
in dagen van gemis
en moeite vindt U mij …

Dagen van gemis gaat over de moeite die je kunt ervaren als je alleen bent. Vooral bij speciale gelegenheden, of tijdens de feestdagen kan de pijn van het alleen zijn schrijnen.
De auteur van dit boekje kent deze ervaring uit zijn persoonlijk leven als alleenstaande. Met invoelende gedichten en meditaties beschrijft hij de dagen van gemis. Maar ook wil hij de lezer laten delen in de blijdschap en de moed die het geloof in Christus hem geeft.
 
De aquarellen zijn van de hand van Margreet Braaksma en maken het geheel tot een prachtig (geschenk)boekje.

Auteur

Ds. Jaap Zijlstra (1933) is emeritus-predikant van de PKN in Amsterdam-centrum. Als dichter bestrijkt hij een breed terrein, hij schrijft natuurgedichten, liefdespoëzie en kerkliederen. Hij schreef de gebedenbundel Inkeer en het bijbels dagboek Toekomst. Jaap Zijlstra bundelde honderd geloofsgedichten in Olijftak en iedere dag is er een meditatie van zijn hand te lezen in het Friesch Dagblad.


Illustrator

Margreet Braaksma-Loonstra (1971) is jaren werkzaam geweest in public relations en marketing. In 2005 is ze begonnen met aquarelleren en inmiddels is ze illustrator van diverse boeken.


Eerder verscheen:

Een stukje blauw
Gefeliciteerd
Zilver is goud

 

 
up up