Zo begon het
zo_begon_het.jpg
  
Zo begon het
 
Auteur: Ds. Peter Smilde
Illustrator: Gerard de Groot
 
Dagboek met cartoons
Doelgroep: jongeren 10-18 jaar

paperback
formaat 17 x 17 cm
ca. 120 blz.

 

ISBN 978-90-76890-34-0

prijs € 9,95

Bestel deze titel bijvoorbeeld via webwinkel Kameel (bij bestellingen van meer dan € 20,- in Nederland geen verzendkosten). Elke boekwinkel in Nederland kan dit boek voor u bestellen.

Alle publicaties


Zo begon het is bedoeld voor jongeren tussen de tien en achttien jaar. Iedere dag begint met een prikkelend spiegelverhaal of een korte inleiding, geschreven vanuit de belevingswereld van jongeren. Daarmee worden ze geholpen in te stappen in het bijbelgedeelte dat op dezelfde pagina staat afgedrukt. Tenslotte volgt een vraag om over na te denken en na te praten.

De schitterende illustraties van Gerard de Groot maken het dagboek compleet. Het is een feest om naar te kijken en je bent er niet zomaar op uitgekeken, want er valt heel wat te ontdekken in de illustraties.

Dit eerste deeltje gaat over Genesis, waarvan de bekendste verhalen zijn uitgekozen. Er wordt gebruik gemaakt van de vertaling van de Startbijbel, een bijbelvertaling zonder moeilijke woorden of lange zinnen, uitermate geschikt voor jongeren.

Auteur

Peter Smilde (1958) is PKN predikant in Katwijk aan Zee, vader van drie kinderen. Hij heeft verschillende publicaties op zijn naam staan op het gebied van bijbelse dagboeken, bijbelgebruik, gebeden en rituelen en groeigroepenstudies.

Illustrator

Gerard de Groot tekende als cartoonist enkele jaren bij een vaste rubriek voor de Leeuwarder Courant. Tevens produceerde hij enkele cartoonboekjes en illustreerde hij voor diverse schoolboeken.

 
up up