Lichtlijnen
lichtlijnen.jpg  
Lichtlijnen
  
Auteur: Sonnaville de, Anje Maria
 
Gedichten

paperback
formaat 12 x 18 cm
ca. 88 blz.

ISBN 978-90-76890-31-9

prijs € 10,95

Bestel deze titel bijvoorbeeld via webwinkel Kameel  (bij bestellingen van meer dan € 20,- in Nederland geen verzendkosten). Elke boekwinkel in Nederland kan dit boek voor u bestellen. 

 Achterkant | Alle publicaties


Op een vliegveld zijn landingsbanen gemarkeerd met lichten die op een speciale manier gerangschikt zijn: het Approach Lighting System (ALS). Ook op het water en langs de weg loodsen bakens en lichten de reiziger veilig naar zijn bestemming.
Op deze lichten inspireerde Anje Maria de Sonneville de titel van haar derde dichtbundel: Lichtlijnen. De gedichten zijn ontstaan midden in de weerbarstige werkelijkheid van het leven met een levensbedreigende ziekte. Grote en kleine gebeurtenissen worden als heldere en zwakke lichten op een rij gezet. De lezer wordt uitgenodigd om zich door die lichtlijnen te laten verrassen en ontroeren en ook een lichtlijn in het eigen leven te ontdekken.

Auteur

Anje Maria de Sonnaville-de Groot (1961; getrouwd, twee kinderen) was achttien jaar docent verpleegkunde en supervisor aan de Christelijke Hogeschool Ede. Als gevolg van de progressieve spierziekte ALS is zij nu afhankelijk van verpleegkundige zorg.

 
up up