Over Nieuw
over_nieuw.jpg
  
Over Nieuw
 
Auteur: Peter Smilde
Illustrator: Gerard de Groot
 
Dagboek met cartoons
Doelgroep: jongeren 12-18 jaar

paperback
formaat 17 x 17 cm
ca. 92 blz.

 

ISBN 978-90-76890-33-3
prijs € 9,95

Bestel deze titel bijvoorbeeld via webwinkel Kameel (bij bestellingen van meer dan € 20,- in Nederland geen verzendkosten). Elke boekwinkel in Nederland kan dit boek voor u bestellen.

Alle publicaties


Over Nieuw is bedoeld voor jongeren tussen de twaalf en achttien jaar. Iedere dag begint met een prikkelend spiegelverhaal of een korte inleiding, geschreven vanuit de belevingswereld van jongeren. Daarmee worden ze geholpen in te stappen in het bijbelgedeelte dat op dezelfde pagina staat afgedrukt. Tenslotte volgt een vraag om over na te denken en na te praten. Dit tweede deel behandelt de mooiste verhalen uit het evangelie naar Matteüs, Marcus en Johannes.

De schitterende illustraties van Gerard de Groot maken het dagboek compleet. Het is een feest om naar te kijken en je bent er niet zomaar op uitgekeken, want er valt heel wat te ontdekken in de illustraties.

Er wordt gebruikgemaakt van de vertaling van de Startbijbel, een bijbelvertaling zonder moeilijke woorden of lange zinnen, uitermate geschikt voor jongeren.

Auteur

Peter Smilde (1958) is PKN predikant in Alphen aan de Rijn en stond hiervoor in Katwijk aan Zee. Hij is vader van drie kinderen. Peter Smilde heeft verschillende publicaties op zijn naam staan op het gebied van bijbelse dagboeken, bijbelgebruik, gebeden en rituelen en groeigroepenstudies.

Illustrator

Gerard de Groot tekende als cartoonist enkele jaren bij een vaste rubriek voor de Leeuwarder Courant. Tevens produceerde hij enkele cartoonboekjes en illustreerde hij voor diverse schoolboeken

Eerder verscheen:

Zo begon het

 
up up